Saturday, 10 December 2016

Menulis Blog

Alhamdulillah, akhirnya berjaya juga saya menyiapkan entri penulisan blog melalui kelas Asas Blog & Penulisan team ABDR ini. Sangat banyak yang saya pelajari, antaranya ialah bagaimana untuk menghasilkan penulisan di blog yang lebih konsisten dengan pengisian yang bermanfaat. Banyak tips yang dikongsikan bagaimana untuk melatih tubi menulis dan memastikan tidak ketandusan idea untuk menulis di blog. Aktiviti menulis blog ini juga menyebabkan saya menjadi orang yang lebih peka terhadap keadaan di sekeliling dan sentiasa mencatat idea yang boleh dijadikan tema penulisan. 

Selain itu, Ebook rujukan dari kelas ABDR ini juga sangat banyak membantu untuk menginspirasi dan memotivasikan diri semula apabila terasa kurangnya fokus dan motivasi menjadi ibu yang bekerja di rumah. Tidak dapat dinafikan menjadi ibu yang bekerja di rumah ada fasa naik dan turunnya, tetapi dengan gabungan kerjasama dengan ibu-ibu yang lain juga inshaaAllah akan menaikkan semangat semula. 

Buat anda yang masih tercari-cari apakah hala tuju selepas bergelar surirumah dan pada masa yang sama mahu menulis di blog sambil menjana sumber kewangan, bolehlah berhubung dengan team pengurusan ABDR. Bagaimana mahu menghubungi mereka? Boleh klik pada gambar di bawah untuk mengetahui lebih lanjut apa yang ditawarkan oleh team ABDR yang inshaaAllah boleh mengubah hidup anda.


No comments:

Post a Comment